За по-малко от месец, новият любовник на Алисия – Ники Михайлов, пръснал около 50 хилядарки в лева за глезотиите на певицата.

За да не остане по-назад от Николета Лозанова, която бившият й мъж Валери Божинов обгрижва със скъпи подаръци, Алисия, не спирала да иска все повече и повече.

Последната й прищявка, била да й изпрати гъзарското си „Ламборгини Гаярдо“, за да го снима в най-новия си клип (припомняме, че Михайлов се сдоби с Ламборгини-то със софийска регистрация от автокъща в Милано, срещу около 300 000 лева).

Разбира се, плейбоят не отказал и наел шофьор, който да докара белия звяр от Еншеде до София. Целта на Алисия била чрез колата да парадира чия любовница е, пише kliuki.bg.

Освен разходите по транспортирането на „Ламборгинито“ през 2100-те километра от Холандия до България, Михайлов осигурил и бюджета по заснемането на видеото, който ударил към 20 хиляди, твърдят от фолк бранша.



Отделно Алисия му измъкнала пари и за предстоящите Балкански музикални награди, от които вече се знае, че ще получи награда.

Бившата житейска спътница на Божинов печели отличие за най-добра песен – „Твоя тотално“, която е последната от репертоара й, посветена на плейбоя от „Парма“.

Злите езици мълвят, че Алисия си е осигурила наградата срещу не по-малко от 15-20 хиляди лева, които били дадени от Ники Михайлов уж за разходи около организацията на концерта. Паметливи припомнят, че преди време по същата схема тя се окичила и с приза „Певица на годината“ за 2009 г. срещу едни „нищожни“ 20 хиляди лева.

Вижте фотогалерия:

Ексклузивни снимки на Ники Михайлов с Ламборгинито му за 300 000 лева