Доста актуалната напоследък заради любовните си страсти Алисия предлага нова провокация на своите почитатели. Певицата реши да изостави предизвикателно разголената визия, залагайки на по-консервативен и изчистен външен вид.

Алисия преди дни пусна интересна снимка в своя профил в социалната мрежа Facebook. На нея няма и помен от предизвикателно дълбоките деколтета и дългата коса, присъщи за нея, а рязко е сменила визията си, напомняйки на учителка.

Изпълнителката махнала екстеншъна и боядисала косата си в тъмно кестеняво. Сложила очила, облякла тъмно синя риза и стилен черен костюм. Все пак не скри напълно своите прелести, а остави и нещо за фантазията с помощта на късата си пола. Това преобразяване се оказа част от есенната фотосесия на любимата на Ники Михайлов, дело на фотографа Костадин Кръстев-Коко, пише blife.bg.

Заедно Алисия се преобразиха и две нейни колежки. Джина Стоева влезе в униформата на полицайка, а Радостина Паньова - в тази на стюардеса. Дали все пак трите не са направили нещо съвместно, ще разберем съвсем скоро.