„Много й е трудно готвенето. Опитва се, казва, че ще ми направи закуска, става, има желание, но като почне и прави цялата кухня наопаки и то за едни яйца на очи. Като погледнеш - всичко извадено, по земята, окапано, омацано, пълно с чинии и накрая едни яйца с една салата. Но важното е, че се опитва", каза половинката на Андреа Кубрат Пулев - Кобрата пред камерата на „На кафе".

По думите му тя още била много импулсивен човек, пише sin.bg.

„Много пъти като се скараме и тя скача да ме бие. Аз не мога да я ударя, а тя мен – колкото може, дори в корема.”

Иначе звездната двойка не влизала в сериозни пререкания. Основно споровете били за някакви дреболии от ежедневието. Например, кой филм да гледат, когато отидат на кино.

Във връзка с така очакваната сватба боксьорът заяви:
„Една сватба не прави семейството и двама души ако се разбират и се появи и трети човек, сватбата е едно допълнение. Хубаво нещо е, но трябва да му дойде времето. Двама човека да успеят и да го пожелаят. Прекалено много сме ангажирани с кариерите си в момента.”

*Кубрат Пулев и Андреа

Връщайки го назад във времето, Кубрат разказа, че се е впечатлил от нея с това, че е много добър човек.
„Прекалено добър човек е даже на моменти. Много ранима е, за най-малките неща плаче.”
Той сподели как веднъж били заедно и певицата видяла едно куче. Веднага му се примолила да спрат. „На него му е студено”, казала тя. После двойката слязла и певицата казала: „Стой тук да го пазиш да не си тръгне, аз ще ходя да му взема нещо за ядене”.

За първата им среща известният спортист обясни, че изобщо не е било нагласено и че тогава певицата не е била Андреа, а все още Теодора (истинското име на блондинката).

*Кубрат Пулев и Андреа

За Кубрат пък тя сподели пред водещата Гала, че е голямата й любов. Когато се запознали, тя не знаела кой всъщност е той.

„Доста мъже, които се интересуват от спорт, знаят кой е той. Аз понеже не съм много запозната с бокса и наистина не го знаех кой е, но с течение на времето се светнах”, каза шегувито изпълнителката на „Късай етикета”.