Андреа отлетя за САЩ, където стартира първото си презокеанско турне. Изпълнителката ще остане близо месец, за да изнесе редица концерти, с които ще представи своето шоу за публиката там.

Домакин на първото събитие е Чикаго – градът с най-голяма българска общност отвъд Океана. Датата е 16 май, а мястото е клуб Enigma. Ден по-късно певицата ще зарадва публиката в Кейп Код. На 22 май концертът на Андреа е в Ню Йорк, а на следващия ден гостува в Торонто, Канада.

В Деня на славянската писменост и култура – 24 май, Андреа гостува в Монреал. Веднага след концерта тя се отправя към Лас Вегас, а градът посреща звездата на музикална компания “Пайнер” на 27 май. До края на месеца ще посети още Денвър, Колорадо – 29 май, а ден по-късно гостува в Сиатъл.

Певицата е подготвила куп изненади, но засега не разкрива повече от това какво ще се случва по време на нейното шоу. Андреа категорично е сред най-атрактивните артисти и нейното гостуване ще остави трайни спомени у публиката в САЩ и Канада, съобщават от Планета ТВ, пише signal.bg.