Порноактрисата Анджелика Петрова всеки ден се убеждава все повече и повече, че мястото й не е в Къщата на Big Brother Family.

Двамата с половинката й Радослав са доста притеснени от факта, че трябва да участват в шоуто Big Brother – Истината, защото имат доста тайни, които не желаят да излизат наяве.


„Не ми е мястото тук“, вайкаше се Анджелика в спалнята. „Трябваше друго семейство да бъде тука на мое място, не аз.“ Порноактрисата и Радо са решени да саботират „детектора на лъжата“, дори с риск да ги изгонят от Къщата. „Ако трябва в затвора да вляза, ще го направя, но няма да участвам“, закани се Анджелика. Явно тайните, които крие, наистина са страшни...

Именно тайните, които разкриха в Big Brother - Истината, бяха виновниците за последните скандали между Давид и Елеонора. Красивата танцьорка разкри пред половинката си, че му е изневерявала, но уточни, че го е направила, когато вече не е била влюбена в него. Въпреки тези признания, велинградчанинът за пореден път заяви на жена си, че е готов да живее с нея, дори и без да са двойка. Той обаче я предупреди, че ако двамата се разделят, за нея ще бъде доста трудно да получи дъщеря им.

Въпреки скандалите двамата явно са решили да дадат втори шанс на връзката си и за целта днес заминаха на романтична почивка. Заедно с тях ще бъде и малката им дъщеричка Анджелина.

източник: bliasak.bg