Актрисата Анджелина Джоли е изненадана колко много се наслаждава на майчинството.

Звездата от "Туристът", която отглежда осиновените си деца Мадокс, Пакс, Захара и биологичните Шайло, и близнаците Нокс и Вивиан с партньора си Брад Пит, никога не си е представяла, че ще има деца и твърди, че майчинските й чувства са се засилили, след като започнала връзката си с актьора през 2005 г.

"Това беше една от големите изненади в живота ми. Когато бях по-млада, никога не съм си представяла, че ще стана майка и майчинските ми чувства наистина се развиха и задълбочиха, след като започнах да осиновявам деца и заживях с Брад. Това ме накара да искам да имаме наши деца.

Чувствам се много добре, когато знам, че съм им осигурила спокоен и добър живот. Голямото семейство може да доведе до голям хаос, но то също така е източник на вътрешен мир, най-доброто чувство на света. Сега съм много по-малко разтревожена за живота и съм много по-безгрижна и щастлива", сподели Джоли.

За да се справят с хаоса на семейния живот, Брад и Анджелина са се научили да разпределят грижите си за децата по най-добрия начин.

"Брад винаги е имал много близка връзка с Мад и аз му позволявам да се грижи за момчетата, като същевременно ги държи изкъсо, а аз се заемам с момичетата.

Понякога те се опитват да използват единия родител срещу другия, но ние с Брад държим единен фронт. Правилата са едни и същи както при мама, така и при татко", разказва Анджелина пред британското сп. "ОК!", пише БГНЕС.