Финалните щрихи по новия албум на Анелия вече са към своя край и премиерата му ще се състои много скоро.

Звездата на попфолка побърза с издаването му, защото през 2012 има повод за не една и две изненади, които ще бележат големия празник за певицата - 10 години успешна солова кариера.

Седмият й поред албум ще се появи до края на годината. Необичайното за тавата е това, че в нея са включени много повече песни от очакваното.

Освен хитовете на Анелия, които безспорно се утвърдиха като такива през 2010 и 2011, албума ще включва и достатъчно нови композиции, като за момента бройката на предвидените сингли е около 15.

Имайки предвид продуктивността на Анелия напоследък, то нищо чудно албума да набъбне с още едно-две заглавия, издават хора от екипа й.

За разлика от всеобщата тенденция сред изпълнителите да изчакват да съберат хитовете си в албум, музикалният проект на Анелия ще включва наравно брой хитове и абсолютно нови песни.

Освен наложените вече „Раздялата”, „Така ме кефиш”, „Проба-грешка”, „4 секунди”, „Не търси вината” ще бъдат включени нови проекти, на които почитателите на изпълнителката ще се зарадват.

Съдържанието на албума ще е смесица от стилове, като този път се акцентира на типичното попфолк звучене с доста темпераментни парчета.

„Създавам музиката си под въздействието на моментни емоции и настроение, затова в албума ми ще има от всичко – денс, кючеци, етно”, обяснява накратко Анелия.

Любопитен факт е, че единствената балада в албума е написана именно от фолк певицата в съавторство с нейна колежка.

Всички останали песни са дело на едни от най-добрите композитори, аранжори и текстописци, което затвърждава успеха на седмия проект на звездата.