Явно взаимоотношенията между Съквартирантите са коренно различни след Big Brother Family. Докато в Къщата двойките се бяха разделили на лагери и се караха за почти всичко, навън семействата, които иначе бяха врагове, взеха, че се сприятелиха.

Победителите в първия сезон на Big Brother Family Ели и Веско Кузмови, са тези, които не спират да качват снимки във facebook, от поредната си среща с вече бившите Съквартиранти. След като се видяха с поморийците Трифонови, велинградчаните Качанови, етрополците Чипеви, на гости в новия им дом в Града под тепетата, пристигна Антоний Генчев, видяха от "Блясък".

Братът на Ивайла и Божидара Бакалови видно е в много добро настроение и буквално „налазва“ домакинята. Това явно изобщо не притеснява пловдивчанката, която щастливо се смее, докато Генчев приплъзва език към ухото й.

От коментарите към снимката става ясно, че единственият, който не се радва много на видяното, е Давид Качанов. Той споделя, че от дълго време търси Генчев, който обаче „не си вдига телефона“.

„Тоя Генчев, от два дена му звъня. И го търся, а той оргии ми прави, и то в Пловдив. Егати човека, поне телефона си вдигни, бе!“, пише велинградският чехльо Давид Качанов. „То ме е срам да звънна, ще взема да ви прекъсна някоя някоя оргия, после пак мен да изкарате виновен.“