Снощи майките на съквартирантите номинираха три семейства за изгонване от къщата на Big Brother family.

Семейство Колеви - със шест точки, семейство Генчеви - с пет точки, семейство Качанови - с четири точки.

Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха женените от 40 години и остаряващи бавно и щастливо - Цончо и София.

Така, в понеделник зрителите изправят на съд велинградската двойка с проблеми - Давид и Елеонора, срещу семейството на стратега Антоний и кротката домакиня Цанка.

До елиминациите вота за гласуване е негативен. Зрителите гласуват за семейството, което искат да изгонят от къщата.

Кое ще бъде то – двойката с двайсет години съвместен живот зад гърба си - смирените и добри Генчеви, или младите велинградчани с противоречиви отношения, които оцеляват номинации след номинации?



Мисия „Какавиди”

Новата забавната мисия на съквартирантите превърна мъжете в зелени какавиди. Те получиха шанс да обезпечат семействата си с допълнителни 20% към месечния бюджет. Преоблечени в специални костюми, намазани със зелена боя и старателно увити в домакинско фолио, мъжете заприличаха на пашкули. Те имаха 2 минути от легнало положение да се изправят на крака, без да разрушат целостта на фолиото и без да си помагат с ръцете си. Задачата затрудни повечето мъже - само Антоний и Добрин се справиха успешно.



В епизода на Big Brother family тази вечер ще видим:

- Подготовка и изпълнение на мисията „Какавиди” – Павлин - с чувствителна кожа.
- Номинациите на майките разбуниха духовете в къщата - Ели е обидена от думите на майката на Цанка, че Веско е постоянно почерпен.
- Павлин срещу майката на Сашка – етрополецът е недоволен от начина, по който тъща му е разпределила номинационните точки. Сашка приема забележката за лична обида.
- Давид ревнува Елеонора от Антоний – велинградчанинът е силно впечатлен от думите на майката на Цанка по време на номинациите, че Елеонора се присламчва към Антоний. Давид хваща двамата в подозрителна близост и използва ситуацията основателно да атакува половинката си.
- Корнелия и Ели в сериозен конфликт – коментарите за деспотизма на Ицо става причина за сериозен спор между неразделния тандем на домакините Корнелия и Ели. Корнелия е засегната от думите на пловдивчанката и вижда преднамереност в действията й. Открити обвинения и изясняване на отношенията – ще доведат ли до край на приятелството между домакините?
- Време за физзарядка – всички са въодушевени, че имат възможност да поддържат формата си под зоркия поглед на треньорът по бокс Цончо, но не и Давид. Велинградчанина не е доволен от казармения ред в къщата.
- Коментарите на съквартирантите за управлението на цар Христо – помориеца управляваше къщата на Big Brother family последните няколко дни. Ицо даде всичко от себе си да я превърне в образцов дом. Справи ли се успешно с изпълнението на задачата си, според поданиците му?
- Заслужават ли Качанови да стигнат до финала – една от най-обсъжданите теми в къщата. Съквартирантите споделят с Big Brother своето мнение и аргументи „против” велинградчаните. Аутсайдерите Давид и Елеонора защитават своята позицията със сериозни доводи.
- Веселин демонстрира силна неприязън към велинградчаните – Газката използва всеки повод да се нахвърли върху младите. Този път, той среща съпротивата на малката Норка, която няма да се умори да защитава мъжа си, когато го нападат.

„Big Brother – истината” с Веселин и Ели

Тази неделя най-щурото семейство в къщата на Big Brother family ще бъде подложено на тест с детектора на лъжата. Защо с влизането си Веселин и Ели Кузмови бяха представени като семейство Адамс? Каква е тъмната страна на гробаря? Колко истински са ужасяващите заплахи, които изрича към съквартирантите? Има ли пловдивчанинът граници в поведението? Отговорите на тези и други въпроси, само в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.