Мис България 2009 Антония Петрова изглежда е в очакване на второ дете. Блондинката драстично е напълняла в областта на корема, което е необичайно за нейната иначе стройна фигура.

От няколко седмици Антония, мъжът й Ивайло Батинков и синът им са на Малдивите, където посрещнаха празниците. Типично в неин стил, Петрова залива социалните мрежи със снимки и клипове от ваканцията, но прави впечатление, че на всички крие корема си. Докато танцува със сина си в новогодишната нощ на клипче се вижда изпъкналото й коремче.

По всяка вероятност миската вече е в средата на бременността, но изглежда не е качила много килограми, и краката й са все така слаби, пише Галерия. И при първата си бременност Антония демонстрира супер форма. Тогава тя бе наддала единствено в областта на корема и до последно ходеше с къси рокли и обувки на висок ток. В случай, че миската наистина е бременна, а не просто е прекалила с празничните трапези, това ще е второ дете за нея и съпруга й Ивайло Батинков. Двамата станаха родители за първи път преди три години на малкия Благовест.