Антония Петрова-Батинкова не спира да се хвали от щедрия Дядо Коледа, мъжът на миската, който тази година я затрупа с маркови чанти. Само за няколко дни белобрадият старец, в лицето на Ивайло Батинков, сюрпризира любимата си жена с цели четири чанти, от които две на "Диор" и две на "Гучи", видя Lup.bg.

Проверка на сайта ни показа, че най-евтината чанта струва 2300 евро, а най-скъпата колосалните 4500 в евро. Общо четирите дамски аксесоара са излезли 13000 евро на щедрия Батинков, което е около 25 500 лева. Преди дни Мис България 2009 замина на семейна ваканция на Малдивите. Перничанката побърза да се похвали пред последователите си в социалните мрежи в какъв лукс ще прекара предстоящите коледни и новогодишни празници в компанията на своя съпруг Ивайло Батинков и техния син Благовест.


От кадрите разбираме, че Антония Петрова е била послушна през годината и Дядо Коледа продължава да вади армагани от огромния си чувал, като последната изненада е чанта "Диор" на стойност 4050 евро. Направо без пари...