Антония Петрова е много доволна от новата си прическа.

След като се боядиса в актуалния модерен червеникав цвят, тя не може да се нарадва на визията си, пишат от lifestyle.bg. Даже публикува в профила си връзка „Най-модерният цвят в момента - Аз и Шер." Това били последните модни тенденции в Русия, към които Петрова има явно пристрастия, тъй като отново се събра с приятеля си Александър.

Тоца се кълнеше, че никога няма да се събере с похитителя си Александър, но явно кризата я е принудила да преосмисли решението си. Според светските клюкари Антония преглътнала униженията, на който я е подлагал руския бизнесмен. Сигурно си спомняте, че преди месеци Петрова разкри, че Александър често посягал към чашката и ставал неконтролируем. Даже се случвало да й посегне.

Силиконовата юристка беше убедена, че експоловинката й е психически нестабилен, заради което я е малтретирал. „Не знам дали е имал проблеми в детството или това са вече сериозни психически отклонения. Ако преди бях готова да запазя някакво приятелство с него, сега искам този човек да изчезне от живота ми. Да се върне в Москва или да остане в България и да бъде щастлив с друга жена, каквото иска да прави, но не искам да го виждам!", отсече тогава миската. Сега обаче е запяла друга песен.