Най-одумваната Мис България Антония Петрова застана срещу всичките си зложелатели.

Въпреки че перничанката търпи всекидневна критика за това как е спечели короната си, за външния си вид, за обучението и работата си, досега тя не е коментирала нито едно мнение срещу себе си, а тактично и със самочувствие отминаваше нападките, пише bliasak.bg.

Сега обаче това време остана в миналото, защото на миската явно й е писнало.

„Защо не можете да търпите нечие щастие? Защо вместо успехът на другите да ви мотивира и вие да постигнете нещо в иначе безсмисления си, обладан от скука, мързел и интриги живот, не се опитате нещо и вие да свършите, да съградите, да се потрудите, да работите, за да може някой ден и на вас да ви се случи нещо хубаво, а не да чакате да ви "падне от небето"! Защо толкова завист, откъде толкова злоба и енергия да рушите? Хора ли сте.....?“, сподели Антония с приятелите си в социалната мрежа Фейсбук.

В същия дух преди дни се изказа и Брадърката Ели Кузмова, след като беше нападната заради отровеното интервю, което даде в „Станция Нова“. „Не ми дреме за скапаното ви мнение, гадни медии, нито на смешните ви аудитории от скрити драскачи в нет-пространството“, бе разгневеното мнение на пловднивчанката, което бе подкрепено от Съквартирантката й Кристияна Леоманни. Тя се опита да защити приятелката си, но по същия начин отнесе сериозни нападки и критика.