Беларуската еротична актриса Анжелика разкри в „Шоуто на Иван и Андрей”, че първото нещо, което ще направи заедно с мъжа си Ради след излизането си от Къщата, е да влязат в едно джакузи и „после хубав секс”.

„А утре или други ден ще си вземем и женички”, побърза да уточни плановете си брюнетката.

Анжелика сподели, че скандалите, които вдигна на Ради в шоуто Big Brother Family, не са били, защото го е ревнувала, тъй като още на втората минута е разбрала, че Борислава има мисия да го сваля. „Опитваше се да ме дразни, затова така направих”, каза силиконката. Въпреки това тя заяви, че не й е приятно да гледа крясъците си в Къщата.

Семейство Петрови сподели, че редовно правят секс, като са се въздържали за не повече от два дни. И за да докаже за пореден път колко е разкрепостена Анжелика разголи и двете си гърди и ги предостави за пипане на част от екипа, в това число певицата Веси и актьора Боби Турбото.

Радо отрече клюките по негов адрес, че си пада по мъже, а Анжелика – че има цигански произход. Двамата обаче твърдо заявиха, че ще извадят извлечения от банката, с които ще докажат, че не лъжат за финансовото си състояние. Според Петрови тези, които заслужават да спечелят Big Brother Family са семейство Кузмови.

източник: bliasak.bg