Сам, без Диляна Попова, с която са разделени от няколко месеца, отиде на премиерата на филма „Южен вятър : Ускорение” Асен Блатечки. За разлика от отново влюбените Криско и Цвети, за които Hotnews.bg пръв писа, актьорът изглежда видимо нещастен на червения килим, на който бяха още куп родни и сръбски звезди. По ирония на съдбата пак на кинопремиера Блатечки и Диляна се показаха за първи път заедно след драматичната си раздяла малко след раждането на единственото им дете Борил.

Заедно през 2019 година. Снимка:Булфото

Това се случи през есента на 2019 година, когато двамата доведоха и отрочето си на премиерата на „Завръщане” и така официализираха пред обществото слуховете, че живеят заедно. Малко по-късно Попова призна в телевизионно интервю, че е заедно с бащата на детето си. Днес обаче тя се забавлява на плажовете в Мексико, а Блатечки самотува на червения килим.

Вчера, 1 февруари, специално за гала премиерата на хитовата сръбска продукция „Южен вятър 2: Ускорение“ пристигнаха главните актьори Милош Бикович и Миодраг Радонич. Звездният тандем мина по червения килим, заедно с българските си колеги, сред които освен Блатечки са и Мак Маринов, Жорета Николова, Блажо Никович, Николай Николаев.

Към екипа на филма се включи и авторът на саундтрака на лентата Кристиан Талев – Криско. На събитието присъства още посланика на Сърбия в България- Желко Йович, който поздрави сънародниците си за успеха на филма, както и някои от най-популярните личности и инфлуенсъри у нас. На живо с видео поздрав в киносалона пък се включи една от най-големите звезди на родното кино, Захари Бахаров, който пожела на гостите приятно гледане и се извини за отсъствието си поради карантина.