Фолк звездата Азис опроверга коя е дъщеря му в десйтвителност. Дали защото певецът почти не показва порасналото си момиче Рая, публиката масово я припозна като участник във видеоклипа му с Папи Ханс - "Самара", което обаче е заблуда. 

Изпълнителят даде яснота по въпроса в интервю пред Диана Любенова за бТВ. "Сара която е приятелката на Папи Ханс, във видеото участва и играе моята дъщеря. Масово в България си мислят, че тя наистина е моята дъщеря. Не хора, Сара не е моята дъщеря! Тя е такава само във видеото, а моята Рая е на 14 години все пак", отсече фолк кралят и си пожела и Рая като стане голяма да изглежда така както половинката на колегата му.

Васил Боянов, както са истинските имена на певеца призна, че може да упражнява почти всяка една професия и, че музикалната кариера вече му е доскучала. "Не ме е страх да стана барман, готвач, продавач и каквото се сетиш, защото аз съм като пластелин и мога да се пригодя към всичко. Взех от славата всичко. Видях какво е да си най-разпознаваемият, да няма никакви места за твои представления... Вече не се радвам на тази слава, готов съм и мога да започна от начало", откровен е Азис.

На питането на Любенова за нещата, които му доставят радост днес, той беше категоричен: "На нищо не се радвам, ако трябва да бъда честен. Обичам да си хапвам. Но всичко пих, хапнах, през всичко минах. Концертите и участията ми ми доставят удоволствие, но тези места са толкова шумни и не мога да вникна в мислите си. А и аз знам какво ще последва във всяка минута на сцената", признава дуетната половинка на Галена, чийто проект "Г+А= ВНЛ" натрупа над 15 милиона гледания само за месец.

"Много ми дойде славата. 20 години, то не спря. Нямаше момент, в който да стихне. Правя през 2-3 години хитове, които остават завинаги в дискографията на България", не скри със самочувствие фолк звездата. "Много ми се изсипа на главата през всичките тези години. От както е пандемията, благодарение на тези маски мога да се движа свободно, да дишам спокойно и да не ме разпознават", каза още фолкаджията.

Актуалната мечта на Азис пък е да има... коала. "Да си я гушкам, да й пипна пръстчетата и нослето...", замечтано призна в интервюто той.