Малко преди да напуснат къщата, Чавдар и Радка седнаха на полиграфа.

Твърди като камък, те са пример за семейство, което издържа на всичко. Дали обаче ще издържат детектора на лъжата?

Тази неделя ще видим как истината може да носи и положителни емоции. Това ще бъде може би най-изненадващият и любовен епизод на „Big Brother – истината”, който ще покаже, че истинската обич не е напуснала българското семейство. Дали Чавдар и Радка наистина са щастливо семейство, което, дори и в мислите си, не носи нищо лошо помежду си?

Всички се чудят дали хармонията, която видяхме по време на участието на семейство Каменарови в Big Brother Family, е истинското им лице или дълго носена маска. Около тяхното семейство се носят се слухове за мистериозен смъртен случай и скрит труп, говори се, че Радка е била елитна компаньонка, а Чавдар бе обвинен в педофилия... Вярно ли е всичко това? Отговорите на тези и други въпроси ще научим само в „Big Brother – Истината” тази неделя.

Ще станем свидетели и на бурната реакция на Анжелика, предизвикана от обвиненията на Чавдар за нелегален бизнес, прекалена сексуална освободеност и липса на морал и задръжки. Признанията на Радка и Чавдар Каменарови - тази вечер в 20:00 ч.