Помните ли Виктория Боня? 41-годишната рускиня нашумя у нас покрай връзката си с Григор Димитров през 2019 година, която обаче приключи бързо и оказва се доста болезнено за красавицата. Боня разказа пред популярnата платформа Premier, че всичко между двамата е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете. Вместо да й отвърне със същото обаче, Григор си е потърсил другa. Това е била не коя да е, а най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор - Лолита Османова.


"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", започна Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил Григор.

"Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли", завърши Боня, която обаче категорично отказва да назове българина по име, защото не иска дори да го изговаря. "Блиц" припомня, че нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер.

Друга влюбена в българина преди години - бившата номер 1 в тениса Серина Уилямс пък нарече Григор "човек, който има черно сърце" и предупреди тогавашната му партньорка в живота Мария Шарапова, че българинът е способен да наранява жените до себе си.