Една от най-изкусителните дами в Холивуд, Блейк Лайвли, вчера сподели кадър в Инстаграм от фитнес залата, където очевидно прекарва по-голямата част от времето си.

Поводът за снимката е, че в момента 30-годишната актриса, която е майка на две деца, изглежда повече от перфектно. До нея гордо стои и звездният й треньор – Дон Саладино. Благодарение на уселината им съвместна работа, Блейк успя да се раздели с цели 30 кг, които качи по време на втората си бременност. Самата Лайвли сподели в публикацията си точната цифра и е горда от резултата. Ето какво още написа актрисата:

„Оказа се, че не можеш да отслабнеш 30-те кг, които си натрупала по време на бременността, ако просто си седиш и разглеждаш снимки на модели по бански, чудейки се защо не изглеждаш като тях“.

Битката с килограмите за Блейк Лайвли започва малко след раждането на дъщеря й, Инес Рейнолдс. Това е второто й дете от Райън Рейнолдс, с когото актрисата е много щастлива вече няколко години.

И въпреки че през декември тя пострада сериозно на снимачната площадка, не спира да посещава редовно тренировки. Блейк нарани ръката си по време на снимките на филма „The Rhythm Section”, който предстои да излезе през 2019 г. Засега процесът по заснемане е спрян, тъй като Лайвли има нужда от дълъг период за възстановяване и травмата й се оказала по-сериозна, отколкото лекарите предполагали.

Текст: Woman.bg