Приближаването на големия финал на Big Brother Family сериозно обтяга отношенията и между най-близките приятелки в Къщата – Корнелия Трифонова и Ели Кузмова.

Двете блондинки си спретнаха шумен скандал в една от спалните.


Причината за караницата им беше новата мисия на Съквартирантите. Христо и Корнелия трябваше да класират семействата според това кои за тях са най-добрите родители. Блондинката не искаше да участва, заявявайки, че за нея всички са добри родители. В крайна сметка обаче Трифонови бяха поставени на първо място.

Ели Кузмова остана обидена, че са я класирали на пето място, след Стефанови. Пловдивчанката каза на Корнелия, че й се сърди, защото й е казала в очите, че никога не изказва мнение по много от въпросите. Кузмова се защити с думите, че тя е човекът, който най-много се изказва по различни въпроси в Къщата.

Другото нещо, за което Ели се хвана, беше забележката на Трифонови, че Кузмови не обръщат внимание на хигиената и допускат кучетата им да разнасят косми навсякъде. Пловдивчанката заяви, че я е засегнало това, че никой досега не й е направил забележка, а всички са ги обсъждали зад гърбовете им. „Даже много по-рано очаквах да почнат да ми мърморят на тема „косми“. Ние с Веселин сме се разбрали – той се грижи за кучетата, аз за децата“, призна тя.

„Аз също имах куче, но го наритах на втория месец, образно казано, защото не понасям космите вкъщи“, сподели Корнелия. „Аз пък няма да си наритам кучетата заради едните косми. Това значи ли, че и децата трябва да си изхвърля, само защото разхвърлят?“, викна Ели. След като се поуспокои малко, тя обясни, че се е обидила най-много от директното обвинение на Корнелия, че няма мнение.

източник: Блясък