Финалистът от "Игри на волята" Борислав Лазаров се е превърнал в истинска кифла. След известността, която получи от риалити формата на Нова телевизия, той влиза сериозно във филма на популярна личност, коментират хора от обкръжението му. За обсебеността като инфлуенсър съдим и от профила му в Инстаграм, където мускулягата буквално е дежурен по всякакви въпроси и ситуации в живота си, много от които на никому интересни. 

Бобката е приел виртуалния свят като кошче за всякакви отпадъци и не пропуска да ангажира последователите си с всевъзможни глупости от рода на "Най-трудното нещо в живота ми е... да намеря два еднакви чорапа, когато излизам". В други от постовете си младежът храни кучетата, коментира несгодите си на пътя или пък просто позира като плеймейтка. Факт е, че Лазаров е обсебен да се показва всякак пред над 53 000 последователи, които има в Инстаграм.

Фитнес инструкторът и модел би могъл да се налага повече с професионалните си умения, отколкото да търси внимание по всяко време и на всяка цена, коментират изцепките му.  В същото време остава пълна загадка личния му живот. Симпатягата така и не показва има ли си приятелка или е верен само на двете си кучета.