Най-коментираната светска двойка Валери Божинов и Николета Лозанова заснеха фотосесия екслузивно за априлския брой на списание „Максимум“.

В най-откровеното си интервю двамата правят изненадващи признания не само за настоящето, но и за миналото си. Футболистът на „Парма“ не крие, че Николета е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена - „красота, прелест и чар“... Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница.

Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла преди да се омъжи, пишат от dir.bg.

Футболистът на „Парма“ за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени е истина! Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Пред списание „Максимум“ Николета пък признава, че до момента в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.