Най-одумваната и същевременно на обичаната холивудска двойка и , известни като Бранджелина, мислят да си купят къща в Коста Рика.

Двамата актьори обмислят да прекарват празниците именно там.

"Брад намери просторна ферма, която според него ще е идеалното място за семейството да се откъсне от всичко за малко. Той харесва страната и смята да купи имение в Коста Рика, така че да могат да прекарват известно време там, когато животът им не е толкова забързан", съобщи запознат източник пред таблоида "Сън".

След като половинката й сподели намеренията си да се оттегли от актьорската кариера, и Анджелина обяви, че има планове за няколко години да замрази кариерата си, за да се съсредоточи върху отглеждането на децата си в трудните тийнейджърски години. Анджи признава, че не иска децата й да срещат трудностите, през които тя е минала на тези години, пише в. "Новинар".

"Децата ми ще се нуждаят много от мен, когато станат тийнейджъри. Тъй като зная някои неща за тийнейджърите, трябва да прекарам известно време с всички шест деца, за да съм сигурна, че ще съм до тях, когато преминават през всичко това. Така че сигурно ще работя вкъщи по някакъв начин. Може би ще пиша или ще правя нещо друго", споделя актрисата.