Брад Пит и Анджелина Джоли изглеждат по-влюбени от всякога, докато позират на червения килим по време на световната премиера на филма "The Tourist" в Лос Анджелис, пише "Дейли мейл".

В Ziegfield Theater в Ню Йорк към двойката се присъедини и колегата на Анджелина, Джони Деп, но Бранджелина бяха погълнати изцяло един от друг и не обърнаха внимание на никого.

Анджелина носеше дълга бяла рокля от кашмир на Versace, с цепка започваща от бедрото и я бе съчетала с бели обувки на висок ток на Ferragamo.

Тя беше небрежно прибрала горната част от кестенявата си коса, а останалата част падаше свободно по раменете и гърба ù.

Прическата на 35-годишната актриса разкриваше прекрасните ù смарагдови обици на Robert Procop.



*Взаимно възхищение: Брад Пит и Анджелина Джоли прекараха по-голямата част от вечерта гледайки се влюбено един друг, докато позираха на червения килим



*Двамата изглеждаха толкова перфектни, докато позираха, че дори приличаха на восъчни фигури



*Анджелина си партнира с Джони Деп във филма, но имаше очи само за Брад миналата вечер (Снимка: Getty Images/ Guliver)



*Прегръдки: Анджелина и Брад се прегръщат, докато позират пред камерите

Гримът на Анджелина допълваше визията й - тъмно кафявите сенки и черният молив подчертаваха идеално очите ù, а на устните си бе сложила блед нюанс на розово.

Междувременно Брад изглеждаше стилно и елегантно в дебело черно палто върху класическо черно сако с един ред копчета.

Косата му беше зализана назад, а козята му брадичка беше добре оформена.

Намеквайки за напредващата възраст на актьора, брадичката на 46-годишната звезда показа изобилие от посивели косми, въпреки че тъмно русата му коса е все още незасегната от възрастта.



*Анджелина беше в приповдигнато настроение, усмихваше се щастливо на камерите и по едно време дори отметна коса и се засмя



*Влюбен поглед: Любовта на Брад към партньорката му бе очевидна (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Звездите, които са родители на 6 деца, не можеха да откъснат ръце и очи един от друг.

Анджелина, която обикновено има стоическо изражение, беше усмихната и в приповдигнато настроение, докато позираше на червения килим, а по едно време дори отметна коса назад и се засмя.

Няколко пъти камерата улови как Брад и Анджелина се гледат влюбено и постоянно се държат за ръце или се прегръщат.



*Анджелина приличаше на фаталната жена с подчертаните си с черен молив очи

По едно време двамата си дадоха кратка почивка от любовния си фестивал, за да се срещнат с тълпите фенове, които ги чакаха с часове на студа, за да ги поздравят.

Брад и Анджелина щедро отделиха време, за да раздадат автографи и да позират за снимки, докато тълпата полудя от радост.



*Двамата не можеха да се откъснат един от друг

Двойката явно изобщо не се притесняваше от нецензурните думи на комедийната актриса и близка приятелка на Дженифър Анистън, Челси Хендлър, по време на изпълнението ù в Ню Йорк наскоро (вижте видео по-долу), които бяха отправени срещу Анджелина.

"Тя разбива семейства, тя е на 35. Може да спаси колкото си иска деца, от колкото си иска страни. Майната ти, не ти вярвам. Тя дава интервю: "Нямам много приятелки от нежния пол" - защото си пут*а", продължава тя.

„Ти си ши*ана к*чка!“



*Починете си: Анджелина и Брад успяха да отделят малко време, за да се срещнат с тълпите фенове, които ги чакаха с часове на студа, надявайки се да зърнат своите идоли

Джони Деп присъства сам на премиерата, без партньорката си от 12 години и майка на децата му, френският модел и актриса Ванеса Паради.

47-годишният актьор беше облечен в тъмнокафяв костюм на ситни райета, обувки в два нюанса, тъмно синя копринена риза, разкопчана около врата и няколко стари дрипави шалчета на шията му.

Косата на актьора бе сресана на път по средата и разкриваше добре оформената му брада, която се състоеше от клюмнали мустаци, брада по линията на челюстта и под долната му устна.

Джони бе завършил вида си с очила с дебела рамка и джобен часовник, чиято сребърна верижка се показваше от джоба на елека му.



*Пристигна сам: Колегата на Анджелина, Джони Деп присъства на премиерата без дългогодишна си приятелка и майка на двете му деца, френската актриса, модел и певица Ванеса Паради

Джони също прекара доста време на вечерния нюйоркски студ, за да раздава автографи и да се срещне с феновете си.



*Любимецът на феновете: Деп също прекара доста време, за да раздава автографи и да позира за снимки на нюйоркския студ

Анджелина и Джони не бяха единствените звезди от трилър драмата на червения килим.

Пол Бетани, който играе агента от ФБР, пристигна заедно със съпругата си от 7 години Дженифър Конъли.



*Пол Бетани и Дженифър Конъли 

39-годишният британски актьор изглеждаше много добре в елегантен черен костюм, чисто бяла риза и тънка черна вратовръзка.

Конъли, която винаги е достойна за модна икона на червения килим, изглеждаше така сякаш току-що се връща от училище, където е оставила децата.

39-годишната нюйоркчанка носеше старомодна, не особено красива и безформена рокля на щампи, с дължина малко над коляното и черно кожено мотористко яке. Тя беше съчетала тоалета си със семпла чантичка и сандали с каишки около глезените.

45-годишната Брук Шийлдс също бе истинско модно разочарование. Като бивш модел, тя  обикновено е доста стилна, но сега изглеждаше като мамче в блуза с цвят на стрида, която бе загащила в обикновен черен панталон с висока талия и широки крачоли.

Певицата, спечелила „Грами“, Ашанти изглежда предпочиташе удобното и се беше облякла топло.

30-годишната певица носеше тесен кожен клин от ликра и кожа, и ботуши без пръсти на змийски шарки. Тя се беше уверила, че ще надвие студа с черно кожено яке с пухкава яка от естествен косъм.



*Брук Шийлдс, която обикновено е доста стилна (Л) изглеждаше старомодно в копринена блуза в цвят на стрида и панталони с широк крачол, а Ашанти (Д) се беше облякла топло

Нюйоркската знаменитост и телевизионна риалити звезда, Тинсли Мортимър, определено не се стеснява от камерите и не пропуска възможност да се снима.

34-годишната блондинка позира на червения килим, облечена в къса рокля на пайети и черни велурени сандали.

Както винаги ангелът на Victoria's Secret и момиче от кориците, Алесандра Амбросио, не остава незабелязана, когато става дума за модна критика.

29-годишната родена в Бразилия красавица, изглежда зашеметяващо в черна къса рокля с мрежести ръкави, която разкриваше дългите ù стройни крака.

Майката на едно дете, носеше украсено с орнаменти елече, което наподобяваше болеро и обувки на висок ток без пета.



*Ослепителни: Риалити звездата Тинсли Мортимър (Л) носи къса рокля на пайети, а моделът на Victoria's Secret Алесандра Амбросио (Д) беше просто очарователна в комбинацията си от черно и сребърно

Амброзио имаше семпъл грим и прическа, но бе добавила малко цвят с ярко червено червило.

Някой, който определено не се придържа към семплото и стилното, е смахнатата дизайнерка Бетси Джнонсън.

*Бетси Джнонсън

68-годишната дизайнерка не измени на стила си и беше облечена с многоцветна прилепнала рокля на разнородни десени, шарен клин и ярки лилави ботуши. 

Вижте видео:

Челси Хендлър обижда Анджелина