Носителят на Grammy за Best Male Pop Vocal Performance, Бруно Марс ни предлага нов сингъл - "The Lazy Song", трети по ред от дебютния албум Doo-Wops & Hooligans.

Новото реге предложение на Марс напомня на хаваеца Jack Johnson, който се радва на факта, че нищо не прави. (Да си стоиш вкъщи цял ден е ефективен метод да избегнеш близките срещи с гранати, както се пее в хита „Grenade").

Младият Бруно коментира песента така: „Един ден седяхме в студиото ядосани, че не можем да измислим нищо. И тогава засвирих на китарата. Бяхме с моя добър приятел К'naan, който ми помагаше да напиша песен. И тогава запях: „ Днес не ми се прави нищо..." И това се превърна в песен, в която не се разправя за нищо. Забавна е и е духовита, затова я кръстих „The Lazy Song".

Може би не сме очаквали точно Бруно да направи модерен химн на мързеливците, но пък песента се е получила доста добре. Все пак в текста на парчето се споменава, че лентяйството не може да продължава дълго. За супер успешен композитор и продуцент като Бруно Марс, "The Lazy Song" изглежда малко непретенциозно, но точно в това се крие очарованието на песента.

"The Lazy Song" е третият сингъл от дебютния албум на младия талант - Doo-Wops & Hooligans, който само три месеца след излизането си, получи златен сертификат от RIAA и платинен във Великобритания, съобщава Lifestyle.bg Пилотният сингъл на Bruno Mars "Just The Way You Are" се превърна в световен хит #1, като беше оценен като трикратно платинен, а вторият сингъл "Grenade" получи същия сертификат и се задържа четири поредни седмици на върха на Топ 40. Очакваме нови постижения с "The Lazy Song".