Българската певица Никол Паласчева, която доби популярност в Италия със сценичния си псевдоним Ника Парис, отпадна от предаването X Factor. 16-годишната изпълнителка набра огромна популярност с представянето си в шоуто на Ботуша. В последния си лайв дори се запозна и разговаря с британската звезда Ед Шийрън, който също бил част от концерта.

В последния епизод на Ника тя изпълни своя авторска песен – No Limit. „Най-интересното е, че почти всички песни ги пиша в Италия. Сякаш там намерих вдъхновение и думите се леят една след друга”, коментира Паласчева пред „Монитор“. Тя оцеля след първото си изпълнение, но представянето на Don’t start now на Дуа Липа се оказа последното й такова в италианския X Factor.

Никол и музикалният й ментор Дарияна Куманова не крият, че вече са получили поредица предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти. Към момента обаче младата певица прави планове единствено да остане в Италия до 9-и декември, за да се включи и в последния тържествен епизод на предаването.