Българката Адриана Иванова има огромни шансове да влезе директно в Топ 15 на предстоящия в Лас Вегас конкурс "Мисис Свят". В момента в сайта на конкурса тече онлайн вот, като наградата за победителката е място сред петнадесетте най-красиви омъжени дами.В последните дни нашето момиче се движи между второ и четвърто място в гласуването на феновете във виртуалното пространство.

Организаторите обаче ще държат претендентките на короната в напрежение почти до самия конкурс, който е насрочен за 15 януари. Дни по-рано, те ще обявят името на победителката в онлайн вота. "Благодаря на всички за подкрепата. Нямам търпения да науча окончателните резултати", написа Адриана в Инстаграм, като добави и линк, на която може да се гласува.

Дори и да не спечели гласуването в Интернет, родената в Русе красавица ще се бори за короната заедно с конкурентките си от близо 80 страни от цял свят. Грандиозното събитие ще събере каймака на Лас Вегас на сцената в хотел "West Gate". Нашата Адриана е 41 години, омъжена, със син на 6 г. Живее в световната столицата на хазарта от 15 години и работи в казино "New Orleans". Освен това развива собствен бизнес с онлайн магазини.