Давид Качанов винаги е имал афинитет към хората с големи финансови възможности. В Къщата на Big Brother Family бившето пиколо редовно се присламчваше към по-заможните семейства, за да може да се облагодетелства от финансите им. Именно за това Давид и Елеонора първо се сприятелиха първо с Анджелика и Радо Петрови, а след това с поморийците Корнелия и Христо Трифонови.

Положението не се е променило и след края на риалитито. Сега Давид се е сприятелил с един от най-върлите си противници в Къщата – победителя Веско Кузмов. Велинградчанинът сам се похвали пред bliasak.bg, че двамата буквално денонощно си пишат във Facebook и вече са си станали много добри приятели. Веселин дори заявил на Давид, че когато с Ели получат наградата, ще заведат него и Елеонора на море, пише "Блясък".

Интересно е как се развиват взаимоотношенията между Съквартирантите след края на шоуто Big Brother Family. Наскоро писахме как на поморийците Корнелия и Христо Трифонови ще гостуват музикантите Борислава и Пламен Иванови. Въпреки че в Къщата двете семейства видно да не се понасяха, извън шоуто явно нещата не стоят съвсем така.