Актрисата Деси Бакърджиева има намерение да става продуцент на собствен сериал, писа „Уикенд”. Звездата, нашумяла най-много като доктор Хинова от сериала „Откраднат живот”, била впечатлена от един съвременен български роман и решила да прави филм по него. Книгата е „Хранилка” на младия автор Иван Комита, който разказва за тъмната страна от живота на родния елит.

Деси предложила на писателя заедно да намерят екип и да продуцират бъдещия филм. Тя споделила идеята си и с Ники Кънчев, който я посъветвал да не се занимава с филми за голям екран, а да развие проекта в сериал, който да предложи на някоя телевизия. В момента актрисата е ангажирана в Би Ти Ви, където прави своя рубрика в сутрешния блок през уикенда. Ето защо се очаква да предложи бъдещия сериал именно на тази телевизия. Нищо чудно да работи по него с Евтим Милошев, с когото са близки покрай снимките на „Откраднат живот”.

В бъдещия сериал ще се разказва за тъмната страна от живота на богатите. В него ще има яхти, скъпи коли, луксозни къщи на плажа, пари, манекенки, шампанско, но и наркотици, престъпления и разочарования. На пръв поглед ще напомня криминалния хит на БНТ „Под прикритие”, но фокусът ще бъде върху психологията на героите, а не върху екшъна.