След воаяжа си в Дубай преди седмица, фолк певицата Деси Слава се завърна в България и хукна по козметични процедури. Именно снимката след едно от посещенията й в столична клиника, показа звездата доста променена. Но тук не става въпрос за килограмите плюс и минус, а за лицето й, което сякаш е на друга жена.

Изпълнителката написа към кадъра "Времето не е фактор за моята красота и енергия", а самочувствието й идва след процедура за лазарно подмладяване и стягане на кожата, става ясно от уреда до който позира. 

Феновете на гласовитата фолк дива обаче едва разпознаха любимката си, а в следствие на какво е тази промяна, оставаме без коментар.

Само преди дни изпълнителката беше в Дубай, а от снимката със сина й Майки се вижда, че тази рязка промяна не се забелязва. My Big Boy написа в социалната мрежа Деси и показа колко много е пораснал наследника й. Почивката им очевидно е минала без настоящия мъж на певицата - боксьорът Благой Найденов.

След като се прибра от Дубай, Деси се подготвя за предстоящите участия по клубовете с  посещения в козметичните центрове.