Водещите на "Преди обед" Деси Стоянова и Александър Кадиев били скарани и не си говорели извън ефира на продукцията. Това разкри самият актьор в новото издание на "Търси се".

Оказва се, че първите два сезона на обедния блок са били голямо изпитание и кошмар за екранния тандем. „И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и в началото имахме разминаванията заради това. Имало е моменти, в които буквално не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с друг и знаем какво да очакваме и в добро, и в лошо“, казва Сашо. Типично в негов стил, той ще предизвика Деси с актьорска задача в "Търси се".

В личния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота й – нейния съпруг Велислав Русев, с когото са заедно вече 20 години. Искрата между тях пламва в редакцията на вестник „Сега“, където двамата работят тогава. „Влюбих се в нейната красота на първо място и в нейната прецизност и отдаденост към всичко, което прави. И до днес я наричам „най-красивата бяла жена на света“, романтично споделя Велислав. Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която съпругът й има с двамата им синове – близнаци.