Моделът и актриса Диляна Попова проговори за един от най-тежките периоди в живота си, а именно раздялата с една от големите си любови. Става въпрос за приключването на връзката й с певеца и бивш вокалист на група Д-2 - Дичо.

Още преди да срещне в живота си Асен Блатечки, красавицата от Гулянци изживява бурна любов с музиканта, но след като дълги години живеят заедно и кроят планове за бъдещето си, двамата късат. Терапията на раздялата им за нея се оказва Америка.

"Щатите е един от най-любимите периоди в моя живот. Там навърших 25 години и празнувах рождения си ден. Заминах с моя приятелка, която отиде на студентска бригада. Тогава имах още връзка с Дичо. В този период се разделихме и аз много трудно го преживях", връща лентата Диляна в "На кафе". "Трябваше да заминеме с моята приятелка, която също по това време се раздели с гаджето си, но не си спомням защо не го направих и заминах на по-късен етап. Наш обш познат ми изпрати покана и заминах, като с нея останахме там два месеца. Преди това си продадох колата и с парите, които взех си наехме апартамент, а тя спря да работи на студентската бригада", разказва още моделът и заключава: "Различно се страда в Щатите и някак хубаво. Много бързо мина тази депресия!"