Димитър Павлов е зодия „Козирог”, почти на 33 години, завършил е "публична реч" в НАТФИЗ.

За първи път зрителите се запознават с чаровната му усмивка в емисията новини по "Евроком", която води в продължение на 3 години, пише blitz.bg.

След това остава "скрит" за известно време зад микрофона на "Ретро радио", когато всяка делнична сутрин забавлява ранобудниците с неизчерпаемото си чувство за хумор.

Митко отново се появява на екран като тв водещ - първо на "10-те най", а после на "Това го знае всяко хлапе" и "Форт Бояр".

Следват риалити шоуто „Dansing Star-2” и “Тази сутрин” по bТV. Сега води сутрешно предаване онлайн.

- Митко, ти си публична личност, но защо не се знае почти нищо за любовния ти живот – от какво или от кого се пазиш?
- Защото си е лично моя работа с кого ставам и с кого лягам. Засега поне лягам само с жени. Уверявам ви! Ако това тръгне да се променя, ще разберете първи.

- В едно интервю преди време сподели, че имаш сериозна приятелка на име Милена, с която живееш, макар че не си влюбен в нея както преди. Как се развиха отношенията ви оттогава?
- Не съм отдавна с тази жена. Отношенията ни приключиха. Много, много, отдавна. Не ровя в миналото.

- Сега имаш ли си приятелка, нови любови, спорадични връзки, неочаквани любовни преживявания?
- Имам си сериозна приятелка и се чувствам много, много добре.

- Признавал си, че си приемал покани на жени за срещи и директни сексуални оферти. Какво си очаквал в тези случаи?
- Веднъж ми се е случвало. Беше адски смешно. Аз бях на 18 години. Те ми предложиха невероятна вечер в апартамент в Приморско, но аз нямах никакви пари за такси на следващия ден, а трябваше да ходя пеш до Лозенец. Там спях. И отказах. Тръгнах си с приятели. Никога не съм съжалявал за това, въпреки че често си го спомнях с насмешка. Отказах луда оргия заради такси и 3 тулумби.

- Все пак имало ли е момент, в който си се почувствал омерзен или засрамен от епизодично преживяване, съпроводено с много алкохол и разюздан секс с непозната/и?
- Не ми се е случвало дори, а и не искам да ми се случва. Не съм такъв тип. Спокоен и уравновесен човек съм за подобни неща. Веднъж само съм се чувствал неудобно, защото се събудих някъде около хотел „Плиска”, но не бях сигурен точно къде съм. И си поръчах такси, като гледах улицата и номера на кооперацията, от която излезнах. Нямах идея къде съм попаднал. Беше отдавна. Казармени истории.

- Твои приятели твърдят, че ти си мъж, който търси специалната жена, която е подходяща за брак и семейство, и си моногамен в периоди на сериозни връзки. Как подхождаш към една нова връзка и „откачаш” ли по някакъв начин, когато си влюбен?
- Правя много жестове, както всеки, когато е влюбен. В общи линии винаги се раздавам много. Такъв съм просто.

- Възползвал ли си се от славата си, за да флиртуваш или ухажваш някоя жена, за която знаеш, че ще ти се „върже”, защото просто си популярен?
- Естествено. И са се връзвали. И то не особено трудно. Трябва да съм суперлицемер, за да отговоря отрицателно на този въпрос. Но ми е омръзвало бързо. Не е интересно, когато няма лов, когато всичко е наготово. Не обичам подобни жени и ги отбягвам. Нямат самочувствие. Нито отношение към себе си. Обичам силни и самостоятелни жени.

- Чел ли си някоя нелепа измислица от медиите за личния си живот, като например тази, че ти и бившата ти партньорка от ефира на bTV Ани Цолова сте тайни любовници?
- /смях – б.а./ Да! Че е оставила съпруга си. Че Иван и Андрей ми дължат пари, че съм се пропил, че Слави Трифонов ми дължи пари. В общи линии, май не съм чел нещо, което да не е свързано с пари. Не съм чел, че съм хомосексуалист примерно. Или наркоман. А-а-а, едно от най-готините неща беше, че Ахмед Доган ме е свалил от ефир.

Как да обясниш на хората, че просто бях извикан в сутрешния блок, за да го разнообразя. Но не им стигна кураж да ме оставят, а ме извикаха точно за това. Решиха, че им трябва старата формула. Сам се прецаках, но не знаех, че ще има такъв рязък завой в намеренията. Минало. Всеки се учи.

- Мъжете обичат да разказват за случки както от казармата, така и за сексуалните си подвизи. Ако трябва да споделиш такава от интимен характер, какво ще ни разкажеш?
- Че ми се е случвало да прекарам 4 часа в една тоалетна, защото имах разстройство, а бях в апартамента с далеч по-интересна мисия. Но пусти стомах - не мож` го контролира. Аз сексуални подвизи нямам. Мога да изброя имената на жените, с които съм бил. И то без да запецна. И се чувствам прекрасно. Не мисля, че някой може да каже нещо лошо за мен в това отношение. Винаги съм се държал джентълменски. Жените са го заслужавали.

- Разбивали ли са ти сърцето, преживявал ли си изневери, страдал ли си от любов?
- Е, като ученик на всеки се е случвало. И по-късно дори. То е хубаво човек да изпитва подобни чувства, защото все пак са някакви чувства. Без емоции се живее доста трудно.

- Кога беше „първият път” в секса на Димитър Павлов и как протекоха тогава нещата?
- Тривиално. На 17 години. В Китен. На плажа. Вечерта. С жена с опит. Ад! Излъгах, че имам опит.

После пих коняк. За първи път в живота си. И си казах, че т’ва, сексът, не е като да е супер, ма трябва да пробвам пак. Това е.

- Какво може да накара секса да „куца” и да го категоризираш като кофти?
- Мисълта за работа. Умората. Алкохолът.

- Случвало ли ти се е някоя жена да ти каже директно, че не отговаряш на сексуалните й изисквания и да те „отсвири”?
- Никога до момента. Слава Богу!

- Ти самият като какъв любовник се определяш – правил ли си си самоанализ?
- Не и нямам никакво намерение да го правя. Рекламации не е имало.

- И понеже си тв водещ, ти самият какъв пикантен интимен въпрос би си задал и как би отговорил откровено?
- Правил ли си тройка? И отговорът е: Не, щот` ме хвана срам. Не си падам по подобни изпълнения. Не обичам да деля.

Интервю: Светлана Терзиева – СЕСИЛ

Снимка: Bulphoto