В медиите се шегуват с него и току що оперирания му в чужбина нос, като твърдят, че мераците му да си прави реклама са се изпарили през обновения му обонятелен орган.

След като злоупотреби с билбордовете и кампанията в интернет, сега той съжалява, защото неща вече са извън контрол. Шумотевицата извади наяве за личността му шокиращи тайно, които той едва ли би искал да станат известни. Но, както силиконът върви с големите пари, така и „пържолата винаги върви с кокала”, пишат novini.bg

Сега пухкавият доктор трябва сам да сърба попарата, която сам си надроби. Трябва да обяснява дали наистина се развежда, дали хубавицата, за която се ожени само преди година и половина, е само параван на странните му наклонности. Според клюката, завършилият в Атина пластичен хирург всъщност бил фен на гръцката любов. Съпругата на медика пък смятала, че е прекалено красива, за да му е жена.

По същия повод се спрягаше сентенцията, че гърците били измислили секса го усъвършенствали, като добавили жена. Дали жената излиза от уравнението на д-р Енчев, или отново става въпрос за пиар, засега не се знае. По-лошото е, че бившият му пиар лорд Евгени Минчев ъф Итън взриви публичното пространство с признанието си, че д-р Енчев го държал за ръката и му шепнел: „Скъпи, ти ме създаде!”