Харизматичният екс-футболист Ваня Джеферович, познат ни още от Big Brother All Stars и „Като две капки вода“ ще бъде един от коментаторите на новото риалити "Игри на волята". Компания ще му прави журналистът Георги Милков.

Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите. Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали участниците в “Игри на волята: България”. “Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни”, споделя Александра Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова–Сидерова. Всеки участник, напуснал “Игри на волята: България”, ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.