Дженифър Анистън най-накрая е успяла да отвърне на удара, нанесен й от Анджелина Джоли. Двете актриси, които едва не се хванаха за гушите заради любовта си към Брад Пит, съвсем скоро отново може да си сменят ролтие на бивша и настояща негова изгора, обяви сензационно сп. "Стар".

Според изданието Дженифър е успяла да убеди бившия си мъж колко стабилна и уравновесена жена е. Върнала си е позициите пред него и дори му е станала довереница. Именно Анистън подкрепяла Пит, докато той се опитвал да се бори с маниите на Анджелина.

"Дженифър е най-добрата приятелка на Брад. Въпреки че неотдавна той си позволи да се скара с нея чрез медиите, двамата още се грижат един за друг. Анистън със сигурност му е простила изневярата и е осъзнала колко много иска да има деца от него", разкриват близки до холивудските звезди.

По думите им е въпрос на време Брад и Дженифър отново да се съберат.  "Анистън вече е спечелила бившия си мъж на своя страна. За Джоли пък не е трудно да предположиш, че страда от всевъзможни емоционални паранои. Изборът на Брад е предрешен", коментират за списанието запознати.