С две жени излезе на дискотека Джино Бианкалана в събота вечер, като и двете са еднакво любими на сърцето му. Не не става въпрос за любовен триъгълник, а за много мила постъпка. Двойният победител от Big Brother покани майка си Лидия и приятелката си Кристиана Канева на парти в The 1 Exclusve .


Джино винаги е споделял, че много държи на семейството си и след смъртта на баща му е още по-близък със своята майка, като се опитва да я предпазва и разведрява по всякакъв начин. Преди време в телевизионен ефир при Гала той открито говори и за настоящата си половинка: „Невероятен човек, никога не съм имал такъв човек до себе си“. Тогава Лидия също влезе в студиото и каза за гаджето на сина си: „Прекрасна е! Прекрасно дете! Аз съм много щастлива. И в бъдеще се надявам наистина да са заедно и да се обичат… и да имаме сватба“.


В събота вечер в The 1 Exclusve тримата демонстрираха, че това не са само приказки за пред телевизията. В компания с още няколко човека те се забавляваха много заедно. След тежката катастрофа с мотор, от която Джино, все още не се е възстановил напълно, той само седеше на сепарето. За разлика от него, облечена в красива черна рокля, фината Кристиана танцуваше на повечето песни, но без да се отделя от любимия си, само на няколко сантиметра разстояние от него.