След шест години заедно и шест деца, всичките под 10 годинки, Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая са решили да се оженят.

Двойката още миналата година спомена, че имат планове за сватба, и то само защото децата им искат да видят родителите си женени. Брад и Анджи на няколко пъти споделиха, че домочадието им ги притиска да се оженят и най-вероятно ще застанат пред олтара, за да угодят на децата си.

Двамата бяха казали преди, че ще сключат брак само тогава, когато законът позволи и на еднополови двойки да се женят. Под натиска на хлапетата обаче нещата се промениха и сватбата ще бъде скоро.

Брад е на 47 и е бил женен веднъж за Дженифър Анистън. Джоли е на 36 и е била омъжена два пъти – за Джони Лий Милър, и за Били Боб Торнтън. И с двамата бракът й е продължил три години. Актрисата е споделяла, че няма особено добри спомени от времената, когато е била омъжена жена и затова не желае повече да встъпва в брак, но явно е размислила.

По първоначални данни сватбата на Пит и Джоли ще е скромна и ще бъдат поканени само най-близките. Церемонията ще се състои в изцяло ремонтирания им дом в южна Франция. Имението разполага освен с къща за гости и със собствен малък параклис, построен през 16 век. Именно там Анджелина ще каже заветното „Да” на Брад Пит , пише bta.bg.