Още с кацането си в България след почивката в Кан, Джулиана Гани е в жестока истерия. Причината е съпругът й Илиян, който се е покрил с детето и отказва да й го върне.

След като се прибира у дома, плейбойката установява, че Илиян и сина им Давид ги няма. След като разговаряла с таткото, той категорично отказал да и даде наследника им, ако не размисли относно развода, който Гани обяви публично. Фитнес инструкторът е в родния си град Монтана, където се е покрил.

"Илиян не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да върви с майка си. Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето. А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва. Неговата майка т.е. бившата ми свекърва също отказва да го вразуми с предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно", възмутена е риалити звездата от поведението на възрастната жена и наследника й.

Джулка показа и следното съобщение, което получила като отзвук на нейната ситуация...