Актрисата от нашумелия българския сериал "Стъклен дом" Елена Петрова бе хваната да кара пияна и е с отнета шофьорска книжка.

Според Петрова кръвната проба не е отчела наличие над 1,2 промила алкохол, затова санкцията е глоба и лишаване от правото да шофира за определен период от време. Актрисата заяви, че е готова да понесе последствията.

"Няма нищо извънредно в цялата ситуация, няма нищо страшно. Допуснала съм грешка, направила съм нарушение и съм получила акт", заяви Елена Петрова пред бТВ. Според нея, нещата били излезли извън рамките на нормалното, тъй като не се е случило нищо страшно. "На мен ми се случва за първи път и на всички мога да кажа да не допускат такива неща да се случват с тях", заяви актрисата.

Петрова призна, че е допуснала грешка и добави: "Трябва да внимавам следващия път да не се случи отново". Тя каза, че много ще съжалява, ако е загубила част от почитателите си заради грешката, която е направила, но допълни, че е обичана българка заради професията й, а неприятният инцидент се е случил в личния й живот.

"Да, допускам грешки. Това е абсолютно нормално и човешко", заяви Елена Петров и допълни, че най-големият подарък, който може да си направи човек, е прошката, пишат от dir.bg