Елеонора Палавейска най-сетне проговори относно порно кадрите, които лъснаха в нета. Момичето участвало в хардкор сцените поразително прилича на брюнетката.

Бившата участничка в Big Brother Family обаче категорично отрече да се е снимала в подобни филми.

"Разбира се, че не съм аз! Та аз самата съм висока метър и шейсет! Физически е невъзможно да си вкарам вибратор, който е дълъг един метър, както го описаха", оправда се Елеонора в интервю за "ШОУ", цитира hotarena.net.

Тя дори стига до крайност, като се заканва, че ако покаже кадрите на дъщеричката си, дори детето веднага ще познае, че това не е мама.

Дано все пак на Елеонора не й хрумне да показва на момиченцето подобни перверзии. Припомняме, че на кадрите брюнетката се задоволява сама с еднометрово дилдо и то анално.

Брадърката не крие, че е ползвала вибратори, но не в такива размери. Тя се е самозадоволявала от чисто любопитство, но няма нужда от това, тъй като има мъж до себе си.

Елеонора Палавейска признава, че е правила секс за пари, но никога не е проституирала. В момента тя работи в клуб, където предлага лесбо шоу.

„Нямам лесбийски наклонности, целувам се с моя приятелка, дори сме се лизали. Правя го заради работата и не се срамувам от това”, не крие Елеонора.

Тя дори се гордее с факта, че отказала 50 000 лева на богат клиент, който искал да я има за една нощ.

„Никога не съм си тръгвала с клиент, откакто работя тук. Много мъже ми предлагат секс за пари, но отказвам, това ме обижда”, откровеничи Елеонора.

Заглавна снимка: сп. Maxim