Въпреки че спечелиха единствения семеен сезон на "Big Brother Family", Ели и Веско Кузмови вече не са заедно.

Като причина за раздялата им, Ели заяви, че не са парите, апартамента или колата, която са спечелили, каза Ели в "На кафе" на Нова телевизия.

"Нашите отношения отдавна бяха по-различни и такива, каквито не ме задоволяваха по някакъв начин и затова реших, че нещата трябва да се променят. Може би и двамата усещахме, че не се понасяме много. Всичко стана постепенно", разказа Ели.

Тя сподели още, че двамата почти не са се виждали, защото Веско не се е прибирал вкъщи.

"Аз съм изключително търпелива, но до едно време, когато преобръщам всичко наопаки", призна Ели. Тя отрече да е имало физическо насилие между тях, но не са липсвали заплахи от страна на Веско.

Сега Ели Кузмова има нов мъж в живота си – кикбоксьорът Пеньо Мангъров. В момента той е в следствието по обвинение за изнудване и рекет. Преди това той е осъждат за изнасилване и за поръчково убийство. Втората присъда е отменена заради процесуални нарушения.

Всичко това Ели коментира с думите, че гледа доброто у човека. Тези обвинения не я притесняват.

"Не знам какво ще се случи. Това е съдба и никой не си избира подобно нещо", единствено сподели Ели. Двамата поддържат връзката си, въпреки че Пеньо е в следствия арест.

След излизането си от Къщата Ели прави драстични промени във външния си вид – подстригва се нула номер, слага 840 кубика силикон в гърдите си и си прави пластична операция на корема, при която й отстраняват половин квадратен метър излишна тъкан, пише Нова тв.

Диди Дрингова, съпругата на музиканта Искрен Пецов, бе сред най-големите критици на семейство Кузмови, докато те бяха в къщата на "Big Brother Family". В коментарите си Диди ги нарича "аграри" и "психично болни". Тогава никой не подозира колко добри приятелки ще станат съвсем скоро след това.