„В момента двете наистина сме си много близки“, сподели Емануела пред bliasak.bg.

„Заровихме томахавката от преди една година.“ Брюнетката дори пое отговорност за скандала през 2009 г., като заяви, че е нападнала Алисия без причина. По време на инцидента певиците едва не се сбиха в столично заведение.

„Просто тя ми беше попаднала пред лицето. Сега обаче сме си близки и много хубаво си изкарахме на третия ден, в който празнувах рождения си ден“, обясни още Емануела.

Брюнетката разказа, че купонът е започнал още от участието й в клуб в Пловдив, което беше в неделя, по повод рождения ден на „Фен ТВ“. На другия ден била на вечеря с Денис, семейството му и колеги в ресторант, а на третия – в "Night Flight". „Настоявах да отидем там заради Преслава, много си я обичам, тя е велика“, обясни още Емануела.

„Много трудно я навихме да дойде на купона, защото тя е много отговорна към детето си. Тя не остана до много късно, защото на другия ден трябваше да води сина си на градина“, каза Емануела за Алисия. „На купона даже й обещах да й намеря мъж. Естествено, това беше изцяло в кръга на шегата.“