Емануела разказа за предстоящия брой на "Горещо" за годежа и предстоящата си сватба с любимия си Денис. Двамата съвсем наскоро се сгодиха във Венеция.

„То стана много случайно – като при вас! Бях на участие в Милано и останахме няколко дни там, разходихме се до Венеция и влязохме в един магазин за венецианско стъкло!” Там Емануела намира два бели пръстена – единствените от бяло стъкло в целия куп - двамата решават да пробват дали им стават. „О, мама миа!” – възкликва продавачът-италианец. Оказва се, че пръстените все едно са правени за тях и Денис и Емануела приемат това за знак, че трябва да се сгодят.

Всъщност, още при първото си гостуване преди две години Емануела вече е имала връзка с Денис, но не го е споделила: „Защото то беше още в самото начало и нищо не се знаеше. Плюс това аз бях много объркана, защото приключвах друга връзка...”

Двамата са заедно от две години и половина, а от една живеят заедно – и което е необичайно - в апартамента на фолк певицата. Емануела споделя, че Денис я преследвал още докато тя била с предишния си приятел, постоянно й пишел SMS-и, следвал я с колата... И въпреки че както самата тя признава, не го харесвала в началото, в един момент 21-годишният Дени успява да накара Емануела да повярва в него и й дава това усещане за сигурност, че винаги ще е до нея, от което тя има нужда.