Наскоро медиите забъркаха фолк дивата Емануела в скандал с колегата й Крум и дуетните му половинки Дебора и Кристияна.

Обвиненията по адрес на брюнетката гласяха, че е създала група в социалната мрежа Facebook - "Буба лази" на Крум, Дебора и Кристиана - Срам за България".

Според зложелатели звездата на "Ара мюзик" била разпратила покани до приятелите и феновете си, да се присъединят към въпросната група.

"Не ми е приятно да замесват името ми с неговото и да смятат, че той ме вълнува по някакъв начин, та дори да се занимавам да създавам групи, посветени на него. Аз много си го обичам като човек, но не одобрявам вулгарния му проект, защото си имам ценности и смятам, че и други мои колежки ще ме подкрепят. Аз дори нямам личен профил във Facebook, но и да имах, не бих се занимавала с Крум“, споделя брюнетката.

"Не разбирам и защо напомнят за вражда между мен и Андреа, като с нея сме си в перфектни отношения. Имам си мои проекти, върху които съм се съсредоточила", допълни Емануела. Утре ще се състои дългоочакваната промоция на осемминутното видео на певицата, заснето на кино лента - "Досещай се сам". А съвсем скоро на пазара ще излезе и лимитираният албум на Емануела "Буря от емоции", който ще се предлага с изискани вина, чиито рекламно лице стана тя.

Източник: "Блясък"