Емануела подари яхта, но само под формата на торта на сина си Мити, който стана на 7 години, видя Hotnews.bg. За детското парти не се появи баща му-милионерския наследник Димитър Динев, който други години присъстваше на празника на сина си. Явно последните откровения на певицата, която яко критикува бившия си, са ядосали Динев, който беше на купона за 5-годишнината на хлапето си. Малкият Мити вече е ученик и прекара личния си празник със съученици и приятели в зала в парти център, забавляван от аниматори.

Детското парти изглежда скучно, а залата прилича по-скоро на заседателна, а в нея липсва както украса, така и настроение. Малкият рожденик също не празнува на макс и гледа страснато, вместо щастливо.Hotnews.bg при помня, че родителите на рожденика преживяха дълга съдебна драма за правата над него.

Динев преди година обяви, че е осъдил бившата си, но така и не взе детето при себе си. За него се грижи основно майка му. „То детето вече е отгледано, той в най-трудните моменти не е бил до мен. Те мъжете почват да ги искат децата, когато са пораснали, мислят си, че така ще накажат майката.

При едни нормални отношения би трябвало да каже: „Дай да се разберем колко време детето ще е при теб и колко при мен. Аз не искам да лишавам детето от баща“.