Броени дни преди Емилия да стартира своя личен блог в HotNews, тя даде отговор на няколко въпроса, които силно развълнуваха публиката в последно време.

Певицата се е заела сериозно да опровергава слуховете, които напоследък пълнят медииното пространство и така сред ехото от лъжи и клюки по нейн адрес, нашият репортер Янис Бърдарски, който винаги търси истината направо "от извора", разпита Емилия подробно за всичко, което се изписа в жълтите издания.

- Как си в момента? Как се чувстваш?

- Миналата вечер бях на участие. Току що ставам и сега се подготвям да заминавам за следващото си участие.

- Как е малкия Иван?

- Добре е, иска си неговите неща - игри и забавления. Нормалните неща за 2 годишно дете.

- Писаха, че ти управляваш казаиното на Коко? Вярно ли е?

- Попринцип не бих искала да коментирам такива семейни истории, но за HotNews, разбира се ще направя изключение. Докато сме заедно и сме семейство, всяко едно мое нещо е негово и всяко негово е мое. Не делим нещата на „мое” и „твое”. Всичко е общо. Приемам го като нещо семейно. Не искам да озлобявам хората към себе си и да говоря повече по тази тема. Мисля, че пресата малко преиначава нещата.

- Защо Преслава не беше на промоцията ти? Един доста често задаван въпрос...

- Преслава не беше на промоцията ми, защото тя не ме покани на нейната. В чисто професионални отношения сме и нямам нищо против нея, въпреки че жълтата преса пак създава някакво напрежение м/у нас. Ако трябва да бъда честна не сме много близки приятелки. Другото нещо, което ме спря е малкото ефирно време. Не поканих и други колеги, които доста уважавам като Тони Дачева и Славка Калчева.

Трябваше да поканя 8 изпълнители за да може да се впишем във времето, което ни беше отпуснато. Ако бях поканила всички, някои от тях щяха да ми се разсърдят и да се почувстват отделени от другите, защото нямаше как да бъдат излъчени на живо поради строго регламентирания ефир. Поканих най-близките си колеги, с които се засичаме постоянно. Не крия , че с Андреа и Галена се срещаме по-често и ги чувствам по-близки.

- Друго нещо, за което жълтата преса писа е, че сте били скарани с ДесиСлава. Знам, че сте израстнали заедно. В какви отношения сте сега?

- С ДесиСлава дълги години вече не се виждаме. Засичаме се много рядко. За последно се видяхме, когато на столична изложба представяхме портретите на Мерилин Монро. Преди един месец се чухме по телефона. Разговаряхме си към един, два часа. Нямам причина да се карам с нея. Уважаваме се от много време. И да е имало някакви търкания през годините те са били за дребни неща, за които нито тя , нито аз сме се засягали. Като се видим си припомняме заедно незабравимите мигове.

Не мога да отрека, че едно време, когато живяхме заедно бяхме много близки. Просто така се получи, че пътищата ни се разделиха. Тя напусна „Пайнер” и вече нямаме такъв контакт какъвто сме имали.

- А знам, че сте големи приятелки с Весела Тотева... Кажи нещо за вашето приятелство, което никой не знае?

- За нея вече мога да кажа, че сме много близки. Това е човека, с който дълги години запазихме приятелството си. М/у нас няма нито завист, нито караници. Много пъти с нея сме се сърдили една на друга. Тя много недоволстваше когато беше в Израел и мислеше, че съм я забравила понеже не можехме да се чуваме толкова често. Въпреки това аз много я обичам и уважавам . Тя ми е най-голямата приятелка. Близка ми е до сърцето и се разбираме с поглед.



- Би ли се снимала за Playboy?

- Никога не казвай никога! На този етап смятам, че не съм порастнала да се снимам за Playboy. Мисля, че в момента нямам нужда от това нещо. Според мен трябва голям кураж и голяма смелост за да се снимаш за такъв тип списание. Аз съм правила еротични фотосесии за FHM и Maxim, но никога не съм се събличала чисто гола. Всичко е било със загадка. Изисква се наистина голяма смелост за да се покажеш както майка те е родил. За момента нямам такова мислене.

- Какво е мнението ти за Big brother family?

- Нямам никаква представа за Big Brother. Не се правя, това е самата истина. С риск да обидя някой ще кажа, че нито ми е интересно, нито знам кои са участнииците. Чувам коментари, че хората там се псуват и карат, но за момента не съм гледала нито един епизод, а и нямам намерение да го правя.



- Ти си много спокоен човек... Какво би те изкарало извън релси?

- България е много интригантска страна и интригите понякога ме изкарват извън релси. Но с години свикнах да се контролирам. Да са ми живи и здрави близките, и хората, които обичам. Иначе другото сякаш не ме засяга. За мен най-важното е човек да бъде жив и здрав, и да прави така нещата, че да се чувства щастлив. Какво говорят другите оставям зад гърба си. Би ме изкарало извън релси и ако някой близък човек, на който много държа ме обиди или се разочарова от мен.

- Ще издадеш ли нещо повече за дневниците, който ще водиш в HotNews.bg?

- Очаквайте отговори лично от мен за всичко, което се пише в жълтата преса по мой адрес. Ще отговарям на хората и ще задоволявам любопитството им с това, което ги интересува. Ще бъда много искрена във всеки ред, който пиша!

- Пожелай нещо за читателите на HotNews.bg преди да стартира блогът.

- Пожелавам на всички в HotNews.bg да бъдат много щастливи и да си изкарат едно весело, незабравимо лято. Ще имам и още много лични пожелания, когато започна да пиша за всички тях!