Холандската компания, която държи правата на реалити шоуто Big Brother във всички държави - Endemol, е на път да се окаже сериозен проблем пред продуцентите на родното издание на предаването, пише avtora.com

Според непотвърдена информация, големите босове са взели решение да санкционират екипа на Нико Тупарев заради безбройните нарушения на правилата от регламента, които се наблюдават в семейния сезон на изданието.

От родния медиен регулатор СЕМ вече изказаха мнение предаването да понадлежи на сериозни наказателни мерки заради излъчването на сцени, съдържащи прояви на вербална и физическа агресия между участниците, които биха могли да окажат вредно влияние върху психическото и физическо състояние на зрителите в невръстна възраст.

Същевременно рейтингът на шоуто вече е близо до критичния минимум, както призна и самият Тупарев. Той самият обаче предпочете да поддържа доста интригуваща теза - че в последно време двойките в Къщата са прекалено интелигентни и липсата на агресия, скандали и хард изпълнения е в основата на този факт.

Ако се стигне до сериозна намеса от страна на Endemol, предаването може да бъде предварително прекратено, което едва ли има особен смисъл предвид, че до финала му остават броени дни.