Валери Божинов-младши, който не обича да се показва на светски събития и избягва журналистите, се появи с баща си и приятел на рождения ден на сестра си Никол Божинова, видя Hotnews.bg. Предни дни майка му Алисия се оплака, че единственият й син се промъква тайно в публиката на „Като две капки вода“, за да я гледа. Певицата подчерта, че популярността й, както и тази на Валери Божинов-старши, не радват сина им. Въпреки това Валери-младши иска да тръгне по пътя на баща си.

„Синът ми не обича интервюта и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все пак поиска да ме подкрепи на първото ми предаване в „Капките“ и каза: „Мамо, моля те само никой да не идва и да не ме питат нищо!“, разказа тя. Валери обаче бе щракнат на празненството на Никол, която стана на 10 години. Майка й Николета Лозанова организира парти с много балони, а Божинова получи куче-булонка. „Ти си по-добрата част от мен. Тази, която ме научи да обичам, по начин като никой друг.

Тази, която осмисли целия ми свят. Ти си две очи, които винаги ще търся. Ние сме две души, които завинаги се свързват. Обичам те, мое всичко!“, написа Лозанова.Малката чаровница е плод на любовта между Ни Ло и футболиста Валери Божинов и определено наследява вкуса към модата на майка си.Батко й Валери е от връзката на Алисия със спортиста, която я изостави заради плеймейтката. Купонът събра сегашния мъж на Лозанова Ники Михайлов с Божинови-баща и син.