Конкуренцията сред изгряващите актьори в телевизионното кино става все по-оспорвана. Те са млади, секси, напористи и с изключителен хъс атакуват челото на зрителските класации по харесване. Покрай сериалите са постоянно на екрана и феновете следят всяка тяхна стъпка извън обсега на камерите.

Сред отличниците, които носят маршалски жезъл във войнишката си раница, е новият Стефан Данаилов Павел Иванов. Кадърът на Народния театър, когото публиката гледа всяка делнична вечер като ветеринарния лекар Тодор в „Татковци" по Би Ти Ви, принципно отрича възможността на този етап да бъде сравняван със своя професор от НАТфИ3, въпреки че Ламбо е на неговите години, когато се впуска в приключението „На всеки километър". Разликата е, че първата родна екшън сага се излъчва само в два сезона, докато ситкомът ще върви до началото на май 2022 г.

Павел прилича на Мастера не само по ръст и чар в младенческия му период, но и по работохолизъм. Като достоен възпитаник на Стефан Данаилов, снажният младеж не спира да се труди снимките за „Татковци" са от тъмно до тъмно. 12 часа на терен, 12 часа почивка и отново влиза в действието, което се случва на три етажа с площ от 2000 квадратни метра в сграда от 1903 година. Павел обаче споделя, че е истински щастлив в маратона от ангажименти. Така е свикнал от дете.

А новината, че Стефан Данаилов взима клас от есента, действа като допинг на Иванов. Още на изпитите Ламбо е категоричен Павел е не само хубавец, но проявява и всички данни да бъде лидер.

От първи курс Иванов възприема професионалната философия на Стефан Данаилов - никакво спиране, трябва да се опита от всичко и хич да не ти пука какво ще кажат хората. Неслучайно Стефан Данаилов го вика в последния си спектакъл „Актрисата". Покрай репетициите и постановката Павел е постоянно с преподавателя си - и когато Стефан Данаилов пада и чупи крака си, и после, когато няколко пъти влиза в болницата преди фаталния край. Всъщност Павел е последният любимец на своя професор, пише „Галерия“.